Lej dine kontorbeplantninger

En grøn arbejdsplads med planter er ikke kun godt for arbejdsmiljøet og indeklimaet, men sender også et grønt og bæredygtigt signal til både kunder og medarbejdere. Det hjælper vi vores mere end 4500 kunder med i hele Danmark. De fleste af dem vælger i dag at lej planter og deres grønne løsninger for at få en større fleksibilitet.
Som udgangspunkt kan I leje alt fra vores store sortiment af krukker, planter, konceptløsninger, plantevægge osv.

Lej planter til alle behov.
– Det er kun fantasien, der sætter grænser, og vores Design- og Indretningskonsulenter står klar til at inspirere og hjælpe jer til en flot og grøn indretningsløsning til gavn for arbejdsmiljøet. Så lej planter til kontoret – der er masser af fordele!


Leje af planter hos os betyder, at I til enhver tid har mulighed for at ændre planteløsningen, hvis der skulle opstå nye behov eller idéer til indretningen.

Som lejer binder man sig blot for en given periode, og herefter er det jeres valg, om I ønsker en anderledes indretning eller vil fortsætte med samme løsning til en reduceret lejepris. Vores udlejning af planter og krukker er bygget op omkring vores planteservice og inkluderer omkostningsfri levering/afhentning.

  • Krukker
  • Planter
  • Serviceaftale (pasning og garanti (udskiftning uden beregning på planterne)
  • Fast gartner
  • Fast pris
Sorte krukker,

Lej 10 gulv beplantninger

Fra 700,-

Alt inklusiv: Planter, krukker, plantepasning, garanti og et bedre indeklima. Fra 700,-.

Sorte skjuler,

Lej 20 mindre beplantninger

Fra 700,-

Alt inklusiv: Planter, krukker, plantepasning, garanti og et bedre indeklima. Fra 700,-.

Kontakt os for at høre mere om dette.

Den lokale medarbejder vil kontakte dig